Céginformáció___________________________________________________

A "3" ÁSZ Kft 1995-ben alakult, de zokni kötős múltunk 1990-re datálható.
Családi vállalkozásként indult kicsi műhelyünk mára üzemmé nőtte ki magát.
Munkánkat számítógép vezérlésű gépek segítségével végezzük.
Éves kapacitásunk 1 millió pár zokni.
Sport és szabadidős tevékenységhez nagy választékban készítünk zoknikat, legyen az akár a  futás, kerékpár, vadászat, sí vagy hegymászás, vagy az örök sport a foci, mi az igényeknek és az igénybevételnek megfelelően alakítjuk, gyártjuk a zoknikat. Természetesen az elegáns megjelenéshez is hozzájárulunk a tetszetős és kényelmes viseletű zoknikkal.
A munkabiztonsági előírásokhoz igazodva speciális - nagy igénybevételű zoknikat gyártunk, melyek  elősegítik a balesetmentes, kényelmes munkát.   (tűzoltók, hegesztők, hűtőházak stb.) Nagy figyelmet fordítunk az egészséges és kényelmes viseletre, egészségre ártalmatlan anyagok felhasználásával gyártjuk termékeinket. Az új fejlesztésű alapanyagok, úgy mint a coolmax,  lycra és az ezüstszál is helyet kaptak gyártásunkban, melyek elősegítik az egészséges viseletet.
Az általunk gyártott aktív szabadidős és sport zoknik
MAGYAR TERMÉK NAGYDIJ PÁLYÁZATON ELISMERT TERMÉK címet nyerte el, valamint a MAGYAR MINŐSÉG HÁZA díjakat nyerte el 2007-ben.A jó minőség számunkra alapkövetelmény. A "3" ÁSZ Kft Magyarországon jelentős vevőkörrel rendelkezik. Európa számos országában ismerik és vásárolják cégünk által gyártott zoknikat.
Védjeggyel ellátott termékeink a "BELUGA" és "SPOOR" márkanevet viselő termékeink kerülnek az üzletek polcaira. Cégünk az  MSZ EN ISO 9001:2009 számú szabvány és AQAP 2120:2006 számú NATO normatív dokumentum elemeit integrált formában tartalmazó irányítási rendszereket szabályozottan működteti.

 

Üzletünk________________________________________________________

Cégünk telephelyén megtalálható mintaboltunk ahol bő árukészlettel rendelkezünk, itt termékeinkből nagy választékban kedvezményes árakkal állunk kedves vásárlóink szolgálatára.

Üzletünk nyitvatartása:

Hétfő – Péntek: 07:00 - 17:00 – ig
           Szombat: 07:00 - 12:00 – ig

Üzletünk-cégünk telephelyén Farmos, Rekettyés út 37. szám alatt található, folyamatos akciókkal, nagy választékkal, kedvezményes árakkal
állunk vásárlóink szolgálatára.

Termék típusok___________________________________________________

A „3” ÁSZ Kft a vevők igényeihez igazodva alakítja ki termékeit.

Folyamatos fejlesztéssel igyekszünk a mindenkori elvárásoknak megfelelni.

Az egyéni megrendelések a technikai és gyártási lehetőségekhez igazítva, a megrendelő elképzeléseivel, igényeivel egyeztetve kerülnek legyártásra.

A gépek műszaki adottsága, a mintázási lehetőségek, a fejlett technikai felkészültség széles mintaválasztékot biztosítanak.

Vevőink termékskálánkat az internetes oldalunkon ( www.belugasocks.hu ), személyesen bemutatótermünkben (Farmos, Rekettyés út. 37.), vagy katalógusunkból ismerhetik meg, melyet folyamatosan megújítunk az évszakoknak, a raktárkészletnek megfelelően.

Választékunkban a bébi- gyermek női és férfi zoknik egyaránt megtalálhatóak.
Tavasz-nyári és ősz-téli kollekciót alakítottunk ki, ezen belül

                  - elit ..........- utcai ..........- sport ..........- túra .......... - sí .......... vadász .......... mukavédelmi

valamint speciális foci  (sportszár) zoknikat gyártunk. Az árak kialakításánál a zokni típusa, anyagminősége, csomagolása és mennyisége is szerepet játszik.

Védjegyek___________________________________________________

                        BELUGA

                                 Lajstromszám:       178 166

 

                     BALERINA

                                 Lajstromszám:       183 939

 

                       SPOOR

                                 Lajstromszám:       185 837

 

A Magyar Szabadalmi Hivatal a védjegybejelentés tárgyát, képező megjelölést lajstromozta, mivel a védjegybejelentés megfelel az 1997. évi XI. törvény (Vt.) által előirt követelményeknek.

 

 

Az oldal megtekintéséhez Mozzila Firefiox böngésző ajánlott 1024x768 (Klikk ide a letöltéshez) | All rights reserved ©2008 "3" Ász Kft |

Minden évszakban minőségi zokniban